Què fem

Curs d’iniciació

El curs d’iniciació es fa cada any durant el primer trimestre (d’octubre a gener) A cadascun dels grups durant la primera hora s’ensenyen les danses de manera acurada. Està orientat als nous integrants de Passaltpas, però obert a tots els socis, ja que cada curs a més a més de repassar danses antingues, també s’ensenyen de noves, però senzilles perquè tothom si pugui afegir.
A partir d’aquesta hora el taller continua ensenyant danses més difícils, per acabar amb peticions de les que agraden més per part de la resta dels socis.
El curs dura d’octubre a mitjans de gener, el preu és de 45€, i si l’assistent vol continuar amb les ballades setmanals fins a finals de juny, caldrà que aboni 40€ més per complir la quota de soci. Si continua el curs següent, ja serà com a soci.

Ballant al Patronat de La Garriga

Ballant al Patronat de La Garriga

Tallers
Per tal que tots els balladors coneguin totes les danses de primera mà organitzem trobades de cap de setmana amb professors nadius especialitzats dels diferents països. Aquestes trobades són obertes a tothom i el soci té un descompte especial. Normalment les trobades es fan als centres on Passaltpas té grup de balladors, i també en fem en cases de colònies.
També oferim taller personalitzats per aquells col·lectius que ens ho demanen. Poden ser de la durada que és vulgui, però va bé que siguin almenys d’una hora i mitja per poder treballar les danses correctament i poder aprendre’n forces.
Aquests tallers personalitzats es poden realitzar en qualsevol espai (amb una capacitat adequada per moure’s i ballar) i no cal cap preparació prèvia.

Trobada danses Macedònia

Trobada danses Macedònia

Ballades al carrer
Són una activitat de l’associació que permet que tothom s’afegeixi a la rotllana i s’ho passi bé ballant amb nosaltres. La dansa és prou viva perquè a la plaça, al mig de la gent, i fent festa, sigui el millor lloc.

 

ballant a la Porxada

ballant a la Porxada


Ballada setmanal

Mentre dura el curs, els membres de l’associació poden anar a les tres ballades setmanals que s’organitzen dilluns a Sant Celoni, dimarts a la Garriga i dimecres a Granollers de manera indistinta. Als tres grups es fan cursos d’iniciació i l’hora de grup. En total es ballen a cada poble dues hores cada setmana.

 

Ballant a La Troca de Granollers

Ballant a La Troca de Granollers